Haberler

Yunusemre'de Ramazan Etkinlikleri

Yunusemre Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla Mesir Camii yanında bulunan alanda ve kırsal mahallelerde kurduğu iftar sofralarında vatandaşları ağırlıyor.

Yunusemre Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla Mesir Camii yanında bulunan alanda ve kırsal mahallelerde kurduğu iftar sofralarında vatandaşları ağırlıyor.

11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlara birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Yunusemre Belediyesi, 7'den 70'e herkese Ramazan ayının maneviyatını ve güzelliğini yaşatıyor. Mesir mahallesindeki Mesir Camii yanında bulunan alanda iftar yapan vatandaşlar, ses sanatçısı Orhan Çakmak'ın konseriyle de müzik ziyafeti yaşadı. Konseri, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Can Mercül, Şule Uygur ve Mustafa Dandin, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş dinledi.

"RAMAZAN'DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMAYIN"

Program öncesi vatandaşlara seslenen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan ayı içerisinde kırsal mahallelerde ve Laleli Mesir Camii yanında bulunan alanda vatandaşlar ile lokmalarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım etme çağrısında bulunan Başkan Çerçi, "Millet olarak yardımseveriz. Ancak bu ayda kimsesiz ve yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmayalım. Onlar ile beraber olmak zamanıdır. Ramazan ayı bu tür şeyler için daha büyük vesiledir. Ramazan ayı bizleri bir araya getiriyor. Allah hepinizden razı olsun. Maneviyatımızı doya doya yaşayalım. Kültürümüzü, çocuklarımız hissetsinler teneffüs etsinler. Birlikte oruç açmanın mutluluğunu özellikle genç kuşaklara çocuklarımıza aktaralım. Ramazan akşamlarının onların ruhunda farklı bir yeri olsun arzu ediyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah sağlık ve esenlik içerisinde Ramazan Bayramı'na kavuşalım diyorum." dedi.

ORHAN ÇAKMAK KONSERİ

İftar sonrası sanatçı Orhan Çakmak, birbirinden güzel eserleri Yunusemreli vatandaşlar için seslendirdi. Orhan Çakmak'ın semazenler eşliğinde okuduğu Türk Sanat ve Tasavvuf Müziği eserleri büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, konser sonrası alanda kurulan stantları ziyaret etti. Ramazan etkinlikleri çocukları da sevindirdi. Çocuklar kendileri için kurulan şişme oyun parkında gönüllerince eğlendi. Çocuklar için yüz boyama, şerbet, pamuk şeker, macun dağıtımı, çubuklu balon ve palyaço gösterileri sergilendi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Orhan Çakmak Şule Uygur Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title