Haberler

Yozgat'ta "Biz Seni Görmeden Sevdik" Programı Yoğun İlgi Gördü

Yozgat Hamiyet ve Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği çocuk evlerinin Kutlu Doğum Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında düzenledikleri “Biz Seni Görmeden Sevdik” isimli programı yoğun ilgi gördü.

Yozgat Hamiyet ve Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği çocuk evlerinin Kutlu Doğum Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında düzenledikleri "Biz Seni Görmeden Sevdik" isimli programı yoğun ilgi gördü.

Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen programa Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Vali Yardımcıları Yavuz Güner, Gökhan İkitemur, Adnan Daldal, Yozgat Belediye Başkan Vekili Ahmet Akgün, İlçe Kaymakamları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Vali Abdulkadir Yazıcı, "Manevi yoğunluğu fazla olan bir günde, Peygamber Efendimiz'in dünyaya teşriflerini vesile kılarak, böyle güzel bir kutlamada bulunmuş olmaktan dolayı kendimi son derece şanslı ve bahtiyar hissediyorum. 14 asır önce Arabistan Yarımadası'nda dünyaya doğan bir güneş hükmünde, iki cihan serveri ve kainatın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı o yüce Nebi'nin ümmeti olmak, onun için söz söyleyebilmek bahtiyarlığın en yücesidir. Kızgın Arap çöllerinde, cehaletin had safhada olduğu bir anda ve dönemde, insanların kendi öz kızlarından utanır oldukları veya helvadan yaptıkları puta önce tapıp sonra yedikleri zamanda, vücuda gelen, dünyayı şereflendiren o yüce nebi açtığı çığırla, getirdiği öğütlerle, nasihatlerle, Mevla'nın emirlerini bize tebliğleriyle şuan ki güzelliklerin yaşanmasının en büyük sebebidir" dedi.

Konuşmanın ardından Kuran'ı Kerim tilaveti ile başlayan programda öğrenciler ve İlahi Sanaçısı Recep Kunduz tarafından ilahiler okunup, hazırlanan skeçler sahnelendi. Kum Sanatı Sanatçısı Ömer Faruk Elmas'ın kumdan yaptığı tablolar gösterisinin ardından Araştırmacı Yazar Mehmet Paksu konferans verdi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozok Üniversitesi Selçuk Yıldırım Yozgat Akdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title