Haberler

Yozgat 4. Etap TOKİ İlk ve Ortaokulu Hizmete Açıldı

Yozgat’ta uzun süredir açılması beklenen 4. Etap TOKİ İlk ve Ortaokulu hizmete açıldı.

Yozgat'ta uzun süredir açılması beklenen 4. Etap TOKİ İlk ve Ortaokulu hizmete açıldı.

Mehmet Hulusi Mahallesi TOKİ tarafından yapılan okul 24 derslikli ilk ve ortaokul hizmete açıldı. Daha önce başka okullara giden 357 öğrenci okulun açılmasıyla birlikte kendi mahallesinde okulda eğitime başladı.

Okulun açılında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, öğrencilerin ve velilerin bu okulun açılmasını çok beklediklerini belirterek, "Okulumuz bugün hizmete açıldı.Sabırlı bekleyişinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Çocuklara seslenen Milli Eğitim Müdürü Kuş, "Sevgili çocuklar yeni bir binaya geçiyorsunuz. Biz sizden bu binayı eviniz kadar iyi korumanızı istiyoruz. Biliyorsunuz ki bu okullar sizin ailenizin verdiği vergiler ile yapılıyor. İçindeki sıralardan tutunda yerdeki fayanslara kadar tüyü bitmemiş yetimlerin hakları var. Ben inanıyorum ki size emanet edilen bu güzel okulu sizde sizden sonra gelen kardeşlerinize aynı şekilde bırakacaksınız. Sizden istediğimiz derslerinize çok çalışmanız ve vatana en iyi şekilde hizmet etmeniz. Okulunuzun hayırlı olmasını ve eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ederim" dedi.

Konuşmasının ardından ilk ders zili çaldı ve öğrenciler yeni okullarında eğitim öğretime başladı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saim Kuş Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title