Haberler

Yıldırım'da 23 Nisan Coşkusu

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çeşitli etkinliklerde çocuklarla birlikte kutladı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerde çocuklarla birlikte kutladı.

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk olarak Yıldırım Çocuk Meclisi üyelerini makamında ağırladı. Geleceğin yöneticileri olan çocukları makamında misafir etmekten memnun olduğunu söyleyen Edebali, "Yıldırım Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda şehrimizin yapısal sorunlarını çözerek sizlere yaşam kalitesi yüksek bir Yıldırım'ı bırakmak istiyoruz" dedi.

Çocuklar için hayata geçirdikleri çalışmaların kalıcı hale geldiğini belirten Edebali, "Sizlerin her alanda tam donanımlı yetişmesini sağlayarak geleceğe umutla bakmanızı istiyoruz" diye konuştu.

Yıldırım'ın geleceğinin çocuklarla birlikte inşa edileceğini ifade eden Edebali, "Yıldırım'ı bizlere bırakılan miras olarak değil, çocuklarımızın emaneti olarak görüyoruz. Bu sebeple çocuklarımızı göz ardı etmeden projelerimizi hayata geçiriyoruz. Çocuklarımızın eğitimin yanında sosyal açıdan da iyi birer bireyler olarak hayata kazandırılmasını hedefliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Edebali, daha sonra temsili olarak başkanlık koltuğunu 1. sınıf öğrencisi Ali Eren ve 2. sınıf öğrencisi Elif Er'e bıraktı. Minik başkanlar, Edebali'den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Edebali, daha sonra Yıldırım Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programa katıldı. Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Başkan İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü İlker Türkbayrak, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İlçe Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Serdar Özgür, çocuklar ve aileleri ile birlikte çok sayıda Yıldırımlı katıldı. Şiir, şarkı ve dans gösterilerinin sunulduğu programda Edebali, çocuk bayramında öğrencilerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek bayramlarını kutladı. Edebali program sonunda şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan öğrencileri tebrik ederek, ödüllerini verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İsmail Hakkı Edebali Aydın Yıldırım 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title