Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

İzmir'de, aday adayı olmak için 15 ilçede görevlerinden istifa eden AK Parti ilçe başkanları yerine görevlendirme yapıldı

İzmir'de, aday adayı olmak için 15 ilçede görevlerinden istifa eden AK Parti ilçe başkanları yerine görevlendirme yapıldığı bildirildi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu, yerel seçim sürecinde aday adayı olmak için görevinden istifa eden ilçe başkanlarının yerine belirlenen isimlerin görevlendirildiğini belirtti.

Buna göre, 15 ilçede yeni ilçe yönetiminin teşekkül edeceğini kaydeden Akay, şunları ifade etti:

"Göreve atanan 15 ilçe başkanımızın 12'si, daha önceden mevcut ilçe yönetiminde aktif görev sahibi olarak çalışmaktaydı. Göreve atanan arkadaşlarımız, en geç bir hafta içerisinde yönetim kurullarını oluşturacak ve çalışmalarını devam ettireceklerdir. Göreve atanan tüm ilçe başkanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, kendilerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

Açıklamaya göre, ilçeler ve yeni ilçe başkanları ise şöyle:

"Aliağa-Yaşar Akbulut, Balçova-Temel Yıldırım, Bayındır-Uğur Demirezen, Bayraklı-Yakup Gülcan, Bornova-Musa Çevik, Buca-Neşat Arslan, Çeşme-Alparslan Ertürk, Çiğli-Özgür Kaner, Dikili-Levent Bahçıvan, Menderes-Mehmet İmre, Menemen-Mithat Çetin, Narlıdere-Mehmet Acar, Seferihisar-Reşat Kocaman, Tire-Kamil Yaldız, Torbalı-Hasan Akbıyık." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Cihat Akay Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title