Haberler

Yazar Bejan Matur, Malatya'da Kitaplarını İmzaladı

Malatya'da kitaplarını imzalayan yazar Bejan Matur, "Çözüm ve demokratikleşme sürecini, fırsatı ve şansını Türkiye'nin iyi değerlendirmesi gerekir" dedi.

Malatya'da kitaplarını imzalayan yazar Bejan Matur, "Çözüm ve demokratikleşme sürecini, fırsatı ve şansını Türkiye'nin iyi değerlendirmesi gerekir" dedi.

Malatya'da 1. Deniz Kitapevleri Kitap Festivali'ne katılıp kitaplarını imzalayan yazar Bejan Batur, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

Çözüm ve demokratikleşme süreciyle ilgili görüşleri sorulan yazar Bejan Matur, "Bütün badirelerine rağmen çok karamsar olmak istemiyorum. Karamsar olmamakla ilgili sebepler var elbette. Karamsar olmak istemiyorum. Başka şansımız yoktur. Bu fırsatı kaçırırsak çok daha olumsuz bir geleceğe gidilir. Bu fırsatı ve şansı Türkiye'nin iyi değerlendirmesi gerekir. Başbakanın bu konuda kararlı oluşunu çok önemsiyorum. Çetrefilli konuları çözebilmek için güçlü bir yönetim, lider gerekir. Sayın Başbakanda da bu özellikler var. Şu anda da bu konuda Erdoğan'dan daha güçlü bir lider maalesef yoktur" ifadelerini kullandı.

Matur, kitap festivaliyle ilgili de, "Bu heyecanı görmek güzel. İnsanların kitaplara ilgi duyması önemlidir. İyi organize edilmiş, düzenli bir çalışma olarak gördüm" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bejan Matur Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title