Haberler

Yalovalı Engellilere 1 Yılda 13 Milyon Lira Yardım

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, bin 415 engelliye 2014 ve 2015 yılı nisan ayı aralığındaki 1 yıllık sürede evde bakım hizmeti için 13 milyon lira ödeme yaptı.

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, bin 415 engelliye 2014 ve 2015 yılı nisan ayı aralığındaki 1 yıllık sürede evde bakım hizmeti için 13 milyon lira ödeme yaptı.

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ildeki engellilere yönelik çalışmalarını ve maddi desteğini sürdürüyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, "İl müdürlüğümüze bağlı olarak 2015 yılı nisan ayı itibariyle bin 415 engelliye evde bakım hizmeti sunuldu. Son bir yıl içinde ise yaklaşık 13 milyon lira ödeme yapıldı. Engelli başvuruları hizmetin başladığı tarihten itibaren hızla artış gösterirken, talepler bekletilmeden karşılandı. İlimizde son beş yıl içinde yaklaşık 32 Milyon lira ödeme yapıldı. Ayrıca 2 adet özel bakım merkezinde bakım görmekte olan 116 engellinin ücreti devletimiz tarafında karşılanıyor. Bir yıl içinde özel bakım merkezlerine toplam 1 milyar 491 milyon 637 bin 97 lira ödendi. Sadece ilimizde son 3 yıl içinde kimsesiz engellilerimiz için yaklaşık 7,5 milyon lira harcanmıştır. Diğer taraftan engelli kimlik kartları hızla engelli vatandaşlarımıza ulaştırıldı. bin 305 vatandaşımıza kimlik kartları verildi. 2014 yılı içinde engelli kamu personeli seçme sınavı doğrultusunda 138 başvuru alındı" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hilmi Uzun Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title