Haberler

Yakılan Okullara Avcılardan Kitaplık Bağışı

Mersin'de Tarsus Avcılar Kulübü üyeleri, ilçede terör örgütü yandaşlarınca yakılan Fahrettin Paşa Ortaokulu ve molotofkokteyli atılan Emine Boro Ortaokulu'na kitaplık armağan etti.

Mersin'de Tarsus Avcılar Kulübü üyeleri, ilçede terör örgütü yandaşlarınca yakılan Fahrettin Paşa Ortaokulu ve molotofkokteyli atılan Emine Boro Ortaokulu'na kitaplık armağan etti.

Avcılar Kulübü Başkanı Tufan Dokuyucu, geçen yıl da Milli Eğitim Müdürlüğüne para bağışladıklarını, bu yıl da kitaplık hediye ettiklerini.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Sefa Demir de bağışı anlamlı bulduklarını belirtti.

Terör örgütü yandaşları tarafından yakılan okulların kütüphanelerini yeniden canlandırılmasının önem taşıdığını ifade eden Demir, "Bu bağışın sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerimize örnek olmasını diliyorum. Bu tür bağışlarla biz eğitimin kalitesini ve niteliğini daha da arttırıp yukarılara çekeceğiz. Avcılar Kulübü başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Armağan edilen kitaplıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Sefa Demir Avcılar Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title