Haberler

Wushu İl Seçmelerine 105 Sporcu Katıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan “Wushu İl Seçmeleri”ne 40’ı bayan toplam 105 sporcu katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan "Wushu İl Seçmeleri"ne 40'ı bayan toplam 105 sporcu katıldı.

Wushu Federasyonu İl Temsilcisi Hüseyin Dündar, Nihat Geven Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların çekişmeli geçtiğini, sporcuların birbirlerine üstünlük kurmak için büyük mücadele örneği sergilediklerini kaydetti.

Hedeflerinin milli takımlara yeni sporcular kazandırmak olduğunu ifade eden Dündar: " Minikler, küçükler ve yıldızlar ve büyükler kategorilerinde müsabakalar yaptık. Katılımının daha yüksek olmasını bekliyorduk. 2008'den beri il temsilciliği görevim süresince Türkiye ve Avrupa'da başarılar elde ettik. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fazlı Bayram Hadi'nin desteği sayesinde bu başarılara daha rahat ulaşıyoruz. Hiçbir isteğimizi geri çevrilmedi" diye konuştu.

Dereceye giren sporcuların Adana karması olarak kenti temsil edeceklerini belirten Dündar, kategorilerinde dereceye giren sporcuların 18-20 Nisan tarihleri arasında Sakarya'da yapılacak olan Wushu Türkiye Şampiyona'sına gitmeye hak kazandıklarını, madalyalarla döneceklerini sözlerine ekledi.

Kategorilerinde dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:

Erkekler:

48 kilo: Ümit Radar,

52 kilo: Sami Yıldırım,

60 kilo: Şamil Özkaya, Enes Gülşen, Mustafa Erol, Suat Sami Akça,

65 kilo: Duran Demiryürek, Müslüm Genç, Gazi Uzun, Serkan Eren,

70 kilo: Cumali Arslan, Caner Kurt, Yusuf Emre Gülbahar, Ertuğrul İnal,

75 kilo: Murat Bozan, Halil İbrahim Özdemir, Ferhat Çetal,

80 kilo: Emin Polat, Zeynel Aslan, Özgür Sümbül,

90 kilo: Şahin Temel, Ahmet Gürağaç

Bayanlar:

48 kilo: Rumeysa Akuş,

52 kilo: Elif Sarı Güney, Kübra Özden, Hilal Omay, Vildan Omay

56 kilo: Hatice Candan,

60 kilo: Göknur Yaşın Dündar, Münevver Gezer, İlkay Mengüç

70 kilo: Merve Damla Aydın - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title