Haberler

Velayeti Kendisinde Olan Oğlunu Alamayan Anne: "Ben Her Gün İçi Yanan Bir Anneyim"

Güncelleme:

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan bir çocuk annesi Büşra Dostuoğlu, eşiyle anlaşamadığı için 4 ay önce boşanma davası açtı. Kadirli 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, boşanma davası devam ederken 15 Nisan 2022 tarihinde çocuğun velayetini anneye verdi. Buna rağmen oğlunu eşinden alamayan Büşra Dostuoğlu, "Evladımı çok özledim. Lütfen sesimi artık biri duysun. Ben, her gün içi yanan bir anneyim" dedi.

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan bir çocuk annesi Büşra Dostuoğlu, eşiyle anlaşamadığı için 4 ay önce boşanma davası açtı. Kadirli 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, boşanma davası devam ederken 15 Nisan 2022 tarihinde çocuğun velayetini anneye verdi. Buna rağmen oğlunu eşinden alamayan Büşra Dostuoğlu, "Evladımı çok özledim. Lütfen sesimi artık biri duysun. Ben, her gün içi yanan bir anneyim" dedi.

Boşanma aşamasında olan 29 yaşındaki Büşra Dostuoğlu, velayeti kendisinde olmasına rağmen 4 yaşındaki oğlunu eşinden alamadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

"HAPİS HAYATI YAŞATILIYOR"

Çocuğunun babası tarafından saklandığını iddia eden anne Büşra Dostuoğlu, ANKA Haber Ajansı'na şunları söyledi:

"Ben, 4 aydır boşanma aşamasındayım. Oğlum 4 aydır eski eşimin yanında. Babası benden kaçırıyor. Yaklaşık 4 aydır hiçbir şekilde çocuğumdan haber alamıyorum. Çocuğumun velayetini icra yoluyla almaya çalıştım; velayeti bende olduğu halde icra kanalıyla almaya çalıştım, alamadım. 10 gün önce mahkeme kararı ile çocuğumun velayeti bana geçti. Geçtiği günden beri almaya çalışıyorum, sürekli çocuğuma hapis hayatı yaşatılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nda çocukların elinde Türk Bayrağı ile parklarda oynaması gerekirken benim oğluma evde hapis hayatı yaşatıyorlar. Evin balkonu, penceresi her yer kapalı bir şekilde, çocuğumun psikolojisi bozulmuş bir şekilde o evde hapis hayatı yaşatıyorlar.

"BEN BİR ANNEYİM"

Ben, çocuğumu görmek istiyorum. Evladımı çok özledim. Lütfen sesimi artık biri duysun. Ben bir anneyim, lütfen… Ben, her gün içi yanan bir anneyim. Çocuğun velayetini vermem konusunda her gün aracılar gönderiliyor. O aracılara söylüyorum; ben çocuğumu vermem, gelsin ne zaman görmek istiyorsa görsün. Onun da evladı, onun da yavrusu. Ben hiçbir zaman saklamam ama benim evladımı bana göstermeyeceği konusunda tekrar tekrar aracılar gönderiyor. Yaşadığım acıyı, beni ancak anne olan anlar. Onun annesi de anne ise eğer, beni evladımdan ayırmasınlar. Devletin verdiği kararı uygulasınlar."

Kaynak: ANKA / Yerel

Osmaniye Çocuk Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title