Haberler

Vali Yavuz Erkmen'den Veda Ziyareti

Denizli İline Tayini Olan Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen Devrek Kaymakamlığını ve Belediye Başkanlığına Veda Ziyaretinde Bulundu.

Denizli iline tayini olan Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen Devrek Kaymakamlığını ve Belediye Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu.

Devrek'e veda ziyareti için gelen Vali Yavuz Erkmen Kaymakam Yakup Tat'ı makamında ziyaret etti. Erkmen'in ziyaretinde Devrek Kaymakamı Yakup Tat, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Emniyet Amiri Murat Çolak, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Nazmi Öksüz, Belde Başkanları ve Daire Amirleri hazır bulundu. Erkmen, atamasının gerçekleşmesine hem çok üzüldüğünü hem de sevindiğini ifade etti. Erkmen, “Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gönüllerimiz bir. Makamlar mevkiler geçicidir önemli olan geride güzel dostluklar bırakmaktır. Eğer iyi dostluklar bırakmışsam ne mutlu bana. Gönlümüz ve kapımız sizlere her zaman açıktır. Bunu unutmamanızı temenni ediyorum” dedi.

Veda ziyaretinde zaman zaman duygulu anlar yaşanırken Durmuş Civak (80) isimli yaşlı vatandaş gözyaşlarına hakim olamadı. Vali Yavuz Erkmen tayini çıktığı için üzülen yaşlı vatandaşı teselli ederken, günün anısına Daire Amirleri ve Devrek'te görev yapan basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

(FE-ET-Y) 29.04.2008 17:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title