Haberler

Vali Mehmet Aktaş Eskipazarlı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Mehmet Aktaş’ın mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldiği ve köylerin sorunlarının dile getirildiği muhtarlar toplantısı Eskipazar’da devam etti.

Vali Mehmet Aktaş'ın mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldiği ve köylerin sorunlarının dile getirildiği muhtarlar toplantısı Eskipazar'da devam etti.

Vali Mehmet Aktaş başkanlığında Eskipazar Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Eskipazar Kaymakamı Murat Irgatlıoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, Kurum Müdürleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ile 50'ye yakın Eskipazar ilçesi mahalle ve köy muhtarı katıldı.

Toplantıda mahalle ve köy muhtarları söz alarak, köylerinde yaşadıkları yol ve su sorunu başta olmak üzere diğer sorunlarını anlattılar.

Toplantıya katılan muhtarlara teşekkür eden Vali Mehmet Aktaş, "Faydalı bir toplantı oldu, isteyen tüm muhtarlarımıza söz verdik ve onları dinledik. Gerekli notlarımızı aldık, göreceksiniz zamanla sorunlarınızın hepsini çözeceğiz ve sizleri de bilgilendireceğiz. Sorunların çözülmesi için aldığımız kararları hemen çözüme kavuşturacağız, diğerleri ile ilgili de aşama aşama sizlere bilgi vereceğiz. Tüm sorunlarınızı çözüme kavuşturacağız, ama çözülmeyecek konular değil, inşallah hepsini çözeceğiz." dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Aktaş Ahmet Sözen Eskipazar Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title