Haberler

Vali Çakacak, Özel Sporcuların Maçını İzledi

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi’nde Mersin’i temsil eden Çankaya İş Okulu Spor Kulübü’nün, Ankara Milli Piyango İdaresi Spor Kulübü ile oynadığı maçı izleyerek, sporcuların sevincine ortak oldu.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi'nde Mersin'i temsil eden Çankaya İş Okulu Spor Kulübü'nün, Ankara Milli Piyango İdaresi Spor Kulübü ile oynadığı maçı izleyerek, sporcuların sevincine ortak oldu.

Çankaya İş Okulu Spor Kulübü, ligdeki 4'üncü maçında Ankara Milli Piyango İdaresi Spor Kulübü ile Yenişehir spor kompleksinde karşı karşıya geldi. Vali Çakacak, Mersin temsilcisi özel sporcuları karşılaşmada yalnız bırakmazken, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, Ankara Milli Piyango İdaresi Spor Kulübü Antrenörü Murat Kanat, Çankaya İş Okulu Müdürü Nizamettin Kürem ve Çankaya Spor Kulübü Dernek Başkanı İhsan Hekim ile birlikte müsabakayı izledi.

Karşılaşmanın galibi 7-2'lik skorla Çankaya İş Okulu Özel Sporcular Kulübü olurken, Vali Çakacak, maçın ardından her iki takımın oyuncularını da kutladı. Engelleri sporla aşan çocukların ortaya koydukları gayretin herkese örnek olması gerektiğinin altını çizen Çakacak, maç sonrasında özel sporcularla yakından ilgilenerek, sevinçlerine ortak oldu. Çakacak, her iki kulübe başarılar dilerken, bu güzel tablonun ortaya çıkmasında emeği geçen Özel Sporcular Federasyonu'na, Mersin Valiliği tarafından 2 yıldır Sosyal Destek projeleri kapsamında desteklenen Çankaya İş Okulu Spor Kulübü ile Özel Sporcular Ligi'nde mücadele eden tüm kulüplerin yöneticileri, çalışanları ve sporcularına teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Çankaya Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title