Haberler

Vali Bektaş, Satranç Şampiyonasının Başarılı Sporcularını Ağırladı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş 23-29 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında dereceye giren başarılı sporcuları ağırladı.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş 23-29 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında dereceye giren başarılı sporcuları ağırladı.

Ziyarete Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Deha Satranç Eğitim Kulübü Başkanı Cihan Yıldırım ve dereceye giren sporcular katıldı.

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında Kerem Erten 8 Yaş Türkiye Şampiyonu, Onur Bayhan 9 Yaş Türkiye Üçüncüsü, Büşra Özbek, 12 Yaş Kızlar Türkiye Üçüncüsü, Selim Kılınç 7 Yaş Türkiye Üçüncüsü, Enes Işılak 12 Yaş Türkiye Yedincisi, Kadir Akın 15 Yaş Türkiye Beşincisi olurken, Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası'nda Atakan Sarsam Türkiye Gençler Türkiye ikincisi oldu.

Deha Satranç Eğitim Kulübü Başkanı Cihan Yıldırım yaptığı konuşmada, "Selim Kılınç 7 Yaş Türkiye Üçüncüsü oldu. Haziran ayında Yunanistan'da Ülkemizi temsil edecek milli sporcu olarak, Kerem Erten 8 Yaş Türkiye Şampiyonu, o da Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Onur Bayhan 9 Yaş Türkiye Üçüncüsü yine Yunanistan'da ülkemizi temsil edecek. Büşra Özbek, 12 Yaş Kızlar Türkiye Üçüncüsü, Prag'da Çek Cumhuriyetinde ülkemizi temsil edecek. Atakan arkadaşımız Türkiye Görme Engelliler Türkiye ikincimiz ve ülkemizi yurt dışında temsil edecekler. Şampiyonanın yeri ve zamanı konusunda bize bilgi verilmedi. Kadir Akın 15 Yaş Türkiye Beşincisi ve Enes Işılak 12 Yaş Türkiye Yedincisi oldu. 2009 yılından bu yana satranç kulübümüz var. Satranç kulübümüzün çatısı altında çalışıyoruz. Turnuvalara yoğun olarak katılan 40 sporcumuz var. Bu 40 sporcumuz içerisinden her yıl biraz daha farklı sporcularımız derece yapıyor" dedi.

Vali Bektaş da dereceye giren sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyaretin ardından öğrencilere kitap hediye eden Vali Bektaş başarılı sporcular ile fotoğraf çektirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Bektaş Antalya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title