Haberler

Vali Akpınar'dan Yerel Basın Kuruluşlarına Ziyaret

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, kentte faaliyet gösteren yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, kentte faaliyet gösteren yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Vali Akpınar, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle kentte yayımlanan Yarın, Değişim ve Sakarya gazetelerini ziyaret ederek, gazete sahipleri ve personel ile bir süre sohbet etti. Gazete sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Akpınar, basının, devlet ile vatandaş arasında bir iletişim köprüsü oluşturduğunu ifade ederek, halkın haber alma kaynağı, kamuoyunu bilinçlendirme, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün en büyük güvencelerinden birisi olduğunu belirtti.

Basının, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasında da etkili bir araç olduğunu ifade eden Akpınar, "Gücünü, zenginliğini ve malzemesini bulunduğu ortamdan alan basın, her zaman kamu yararını göz önünde bulundurmalıdır. Meslek ilkelerini ve etiğini göz önünde tutarak, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla çalışmalarını devam ettireceğine inanıyorum. İlimiz, sanayi, ulaşım, eğitim, sağlık ve tarım alanında da iyi bir konumda ve istikbal vaat eden bir kenttir" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü İbrahim Akpınar Sakarya Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title