Haberler

Uyuşturucuya Karşı Spor

Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, “Uyuşturucuya hayır” kampanyasına camia olarak gönülden katkı koyacaklarını söyledi.

Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, "Uyuşturucuya hayır" kampanyasına camia olarak gönülden katkı koyacaklarını söyledi.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Mustafa Altıntaş, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran'ı makamında ziyaret eden Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, uyuşturucuya karşı gençliği spora teşvik edeceklerini belirtti. Çeşitli branşlarda 700 lisanslı sporcu ile çalışmalarının devam ettiğini anlatan Gandar, Gemlik Belediyesi, protokol üyeleri ve kamuoyunun desteğini arkalarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Gandar, bünyelerinde bulunan bütün spor branşlarında başarıyı hedeflediklerini, talep doğrultusunda yeni spor branşlarında da hizmet vermeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Altıntaş Mehmet Duran Gündoğdu Gemlik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title