Haberler

Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Binası Hızla Yükseliyor

Hayırsever İşadamı Atasay Kamer tarafından yaptırılan Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Binası gelecek akademik yıla hazır olması planlanıyor.

Hayırsever İşadamı Atasay Kamer tarafından yaptırılan Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Binası gelecek akademik yıla hazır olması planlanıyor.

Temeli 11 Nisan 2014 tarihinde Vali Seddar Yavuz, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Durmuş Yılmaz gibi isimlerin katıldığı törenle atılan İslami İlimler Fakültesi ile ilgili yazılı açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, "Yaklaşık iki ay önce temeli atılan Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Binası yapımı hızla devam ediyor. Hayırsever İşadamı Atasay Kamer tarafından yaptırılan fakülte binası bin 50 metrekare taban alan toplam 5 bin 400 metrekare inşaat alanına sahiptir. Fakülte binasında 8 adet 48 kişilik sınıf, 4 adet 30 kişilik sınıf, 4 adet 54 kişilik sınıf, 4 adet 64 kişilik sınıf olmak üzere toplam 20 sınıf ile dekanlık ve öğretim üyeleri için 40 oda olacaktır. Gelecek akademik yıla hazır olacak olan fakülte binası hem öğrencilerimize hem de fakülte personeline hizmet verecektir. Hayırseverlerin katkısıyla büyüme ivmesi daha da arttığı Uşak üniversitesi kısa süre içinde nitel ve nicel olarak hızlı bir büyüme trendi içerisine girdi. En yeni teknoloji ile donattığımız çağdaş binalarımıza bir yenisini daha ekliyor ve eğitim öğretime kazandırıyoruz" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Cahan Durmuş Yılmaz Atasay Kamer Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title