Haberler

Uşak Şeker Fabrikası'nın Kampanya Açılışı Gerçekleşti

Uşak Şeker Fabrikası'nın kampanya açılışı gerçekleştiUŞAK - Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'nin Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası 2018-2019 kampanya açılışı törenle yapıldı.

Uşak Şeker Fabrikası'nın kampanya açılışı gerçekleşti

UŞAK - Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'nin Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası 2018-2019 kampanya açılışı törenle yapıldı.

Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası'nın 2018-2019 yılı 93. Üretim dönemi ve kampanya açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Şeker Fabrikası yöneticileri, çalışanları ve protokol üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından katılımcılar konuşmalarını yaptı. Vali Demir konuşmasında bir hafta gecikmeli olan açılışın fabrikanın modernizasyon çalışması nedeniyle ertelendiğini belirterek şunları ifade etti; "Fabrikamız günün şartlarına göre yeniden canlandırıldı ve doğalgaz ile buluşturuldu. Önemli olan tüm yeniliklere, tüm gelişmelere her an fabrikamızı hazırlıyoruz. Uşak Şeker Fabrikamız Uşak coğrafyası dışında da birçok bölgeye katkı sağlamakta ve hizmet etmekte. Fabrikamız inşallah dünya gerçeklerine uyan değerler kapsamında üretimine devam edecektir. Bu vesile ile yeni kampanya dönemimizin çiftçimize, çalışanlarımıza ve kentimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından fabrikaya ilk pancarları getiren çiftçilere çeşitli ödüller verilerek, pancar alımları başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Cahan Nuri Şeker Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title