Haberler

Uşak'ın Fobileri, Hobiye Dönüşüyor

Uşak Belediyesi vatandaşlarının boş zamanlarında sanatla uğraşabilmeleri ve meslek edinebilmeleri amacıyla Karaağaç Mahallesi'nde restore ettirdiği Karaağaç Hobi Evi'ni hizmete açtı.
Açılışa Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın yanı sıra belediye...

Uşak Belediyesi vatandaşlarının boş zamanlarında sanatla uğraşabilmeleri ve meslek edinebilmeleri amacıyla Karaağaç Mahallesi'nde restore ettirdiği Karaağaç Hobi Evi'ni hizmete açtı.

Açılışa Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları Tuncay Yılmaz ve Işıl Akgün Uşak Belediyesi birim müdürleri vatandaşlar ve sanat severler katıldı. Halk oyunları gösterisinin de yapıldığı açılışa vatandaşlar yağmur yağışına rağmen yoğun ilgi gösterdi. Açılışta bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan kentte restore edilen bir evin faydalı bir amaç için açılmasını mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Vatandaşların böyle imkanlardan faydalanmaları gerektiğine vurgu yapan Erdoğan, " İlimizde vatandaşlarımızın her anlamı ile mutlu olabilmeleri için çalışmalarımız sürmektedir. Her anlamı ile hizmet için çıktığımız bu yolda vatandaşlarımız hobi edinebilecekleri ve bu sayede güzel vakit geçirebilecekleri bir alana kavuştular. Belediye olarak vatandaşlarımızın bu tür etkinliklere katılacak olması bizleri heyecanlandırıyor" dedi. Vatandaşların da ilgisini beklediklerine dikkat çeken Erdoğan, evin gelecek bir zamanda önemli bir konumda olacağına inandıklarını belirtti. Tarihi bir evin bu amaçla kullanılıyor olmasının önemine de değinen Başkan Erdoğan, " Belediyemiz tarih bilinci ile de çalışmalarını ciddiyet ile sürdürmektedir. Tarihi evlerimizin restore edilip vatandaşlarımızın hizmetine sunulması ayrıca önemlidir. Bu yolda yaptığımız projeler ile örnek olduk. Karaağaç Mahallesi'nde yer alan evimizin de bu amaçla hizmete geçmesi güzel bir olaydır" şeklinde konuştu.

Programın sonunda Ebru Hocası Aylin Turan Başkan Ali Erdoğan'a ebru işlenmiş bir tablo hediye ederken, Ahşap Sanatçısı Erhan Göktaş da Başkan Erdoğan'ın isminin yazılı olduğu bir eser hediye etti. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Erdoğan Işıl Akgün Karaağaç Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title