Haberler

Uşak Demokrasi Nöbetinde

Türkiye darbe girişiminden bu yana meydanları boş bırakmıyor.

Türkiye darbe girişiminden bu yana meydanları boş bırakmıyor. Uşak halkı da üç gündür kent meydanını doldurarak cuntaya karşı nöbet tutuyor.

Uşak Belediyesi de devletine sahip çıkan vatandaşlarına kolaylık sağlamak için çeşitli uygulamalar düzenledi. Kent meydanının hemen yanında buluna belediyeye ait kafeteryada vatandaşlara sabaha kadar çay ve yiyecek ikramı yapılıyor. Ayrıca şehir içi toplu taşıma ücretleri de üç gün boyunca alınmayacak.

Bugünde Uşak Valiliğinin önünde bulunan kent meydanında halk demokrasisine sahip çıkmak için toplandı. Burada halka hitap eden Ak Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç yapılan darbe girişimini aklı selime sahip olanları yapamayacağı bir iş olarak değerlendirdi. Bunu ancak aklını kiraya vermiş, uyuşturulmuş haşhaşilerin yapabileceğini söyleyen Tunç: " Bunlar akıllarını yitirmiş akılları olsa bu ülkenin menfaatine çalışırlar." dedi.

"Ben sizi çok seviyorum. Uşak'ı çok seviyorum" diyen Tunç konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Uşak'a yapabilecek hizmetlerin hepsini yapmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz olabilir ama sizlerin desteğiyle, parti teşkilatımızla, Belediyemizle, diğer sivil toplum kuruluşlarımızla Uşak'ı hak ettiği yere getirmek için hizmet etmeye söz veriyoruz. Ben parti teşkilatımızın yanında diğer partilerin yanında sivil toplum kuruluşlarına da çok büyük teşekkür ediyorum. Burada özellikle memur ve işçi temsilcilerine, muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye'de herkes görevini çok iyi yaptı. Bir Arap basınında bir twet okudum "Türkler vatanın kıymetini biliyor" diyor. Allah sizlerden razı olsun. Biz son kaleyiz bizim başka gidecek yerimiz yok." - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alim Tunç Türkiye Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title