Haberler

Urla Kent Konseyinden "Kan Ver Hayat Bul" Bağışı

Güncelleme:

Türk kızılayı ve Urla Kent Konseyi işbirliğiyle Çeşmealtı gece pazarında kan ver hayat kurtar adlı kan kampanyasına ilgi yoğundu.

Türk kızılayı ve Urla Kent Konseyi işbirliğiyle Çeşmealtı gece pazarında kan ver hayat kurtar adlı kan kampanyasına ilgi yoğundu.

Ramazan ayı münasebetiyle gece yapılan kan bağışı kampanyasında 31 ünite kan toplandı. Türk kızılayı'nın ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerini düzenli, gönüllü, bilinçli kan bağışçılarından karşılaması ve kan bağışı bilincinin toplumda yaygınlaştırılması için yapmış olduğu çalışmalara Urla Kent Konseyinin vermiş olduğu destek ve göstermiş olduğu duyarlılık için İzmir kan bağış merkezi Müdürü Burak Yurdakul teşekkür etti.

Urla Kent Konseyi Başkanı. Prof. Canan Balkır da Türk Kızılayıyla yaptıkları kan ver hayat kurtar adlı kampanyayla duyduğu memnuniyeti dile getirerek Urlalılara kampanyaya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Şube Başkanı Nurgül Saltık da Urla kent konseyine Urla Belediyesine ve zabıta müdürlüğüne gece pazarı esnafına ve tüm Urlalılara ve gece pazarı ziyaretçilerine Türk kızılayı adına teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı İzmir Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title