Haberler

Uosb, 20. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarına Katıldı

Her yıl yenilenen konseptiyle dünya çapında yankı uyandıran İstanbul Ev Tekstili Fuarı'nda, 2014 sezon trendleri sergilendi.

Her yıl yenilenen konseptiyle dünya çapında yankı uyandıran İstanbul Ev Tekstili Fuarı'nda, 2014 sezon trendleri sergilendi.

Bu yıl 21 - 25 Mayıs 2014 tarihleri arasında 20.'si düzenlenen EVTEKS, İstanbul Ev Tekstili Fuarı TETSİAD ( Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ) 'in destekleri ile gerçekleştirildi. UOSB Firmalarından Sesli Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Altınsar Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Özerdem Mensucat San. ve Tic. A.Ş., Ağaoğlu Tekstil San. ve Tic. A.Ş. ve Saçlı Tekstil San. ve Tic. A.Ş. firmaları fuara katılarak yeni ve mevcut ürünlerinin tanıtımlarını gerçekleştirdiler. Firmaları temsilen fuara Sesli Tekstil'den Hazim Sesli ve Mehmet Sesli, Altınsar Tekstil'den Metin Çekçek, Çetin Çekçek, İsmail Yakupoğlu, Özerdem Menucat'tan Turgut Özmercan, Zeyrek Özmercan, Pınar Özmercan, Meral Özkaya, Saçlı tekstil'den İbrahim Saçlı, Ali Zengi, Ruhi Ünver, Ağaoğlu Tekstil firmasından İsmail Ağaoğlu, Halil Ağaoğlu gibi Uşak Sanayisinin önde gelen isimleri katıldı.

Fuarda Uşak Organize Sanayi Bölgesi Firmalarını ziyaret eden Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım "Fuarlar firmaların geleceklerini şekillendiren unsurlardır. Fuarlar firmaların yatırım planlamalarında, AR-GE ve Ürün Geliştirme çalışmalarında etkin rol oynamaktadırlar. Fuarlara katılmak, firmalar için kendilerini geliştirme, yeniliklerden haberdar olma, yeni pazarlar bulma ve sektörlerindeki diğer firmalar ile rekabetini arttırmada çok önemli bir rol oynamaktadır. Uşak Organize Sanayi Bölgesi firmalarının böyle önemli fuarlarda yer almaları Uşak ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin tanıtımı için de çok büyük bir önem taşımaktadır. Fuarda yer alarak Uşak ve Uşak Sanayisini tanıtımına katkı sağlayan firmalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ali Yıldırım üretim yapan tesislerin kendi branşları ile ilgili fuarlara katılmalarının hem firma açısından hem de bulundukları, üretim yaptıkları bölgenin tanıtımı açısından önemli olduğunu vurguladı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Hazim Sesli İstanbul Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title