Haberler

Üniversite Öğrencilerinin El İşi Sergisi

Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı İlk Dönem Mezunları El İşlerini Sergiledi.

Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı ilk dönem mezunları el işlerini sergiledi.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilen sergiye Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kılıç, Prof. Dr. Hasan Küçükbay, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Murat Cem Miman ile Sağlık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Sergi açılışı öncesinde bölüm ve bölümün çalışmaları hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Yelda Karıncıoğlu, Malatya'da yaşanan çocuk yuvası olayları sonrası daha kaliteli ve alt yapısı sağlam ara elemanlar yetiştirmek için bölümün kuruluşunun hızla gerçekleştirildiğini belirterek, "Biliyoruz yaşanan olayların en büyük nedeni iyi eğitim almamış elemanların var olmasındandır. Bizler iyi eğitim almış ve alt yapısı yüksek öğrencileri bölümlerimizde yetiştirerek bu tür olayların bir daha yaşanmamasını amaçlıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından bölümün tanıtımın yapıldığı bir slayt gösterimi sunuldu.

İlk dönem mezunu ve ikinci dönem öğrencilerinden oluşan 60 öğrencinin el işi ve resimlerinin gösterildiği serginin açılışını Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kılıç, Hasan Küçükbay, Sağlık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim üyesi Doç Dr. Yelda Karıncıoğlu gerçekleştirdi.

(NA-OÇ-Y) 14.05.2008 16:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title