Haberler

Ülkü Ocakları'ndan "Zafer Yürüyüşü"

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı tarafından "Zafer yürüyüşü" düzenledi.

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı tarafından "Zafer yürüyüşü" düzenledi.

Ülkü Ocakları Bilecik binası önünde toplanan MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, milletvekili adayı Hüseyin Şensoy, MHP İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Fatih Çakır ve gençler, Küre Mehteran Takımı eşliğinde Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezine kadar yürüdü.

Şeker, burada yaptığı konuşmada, ülkü ocaklarının zafere yürüyüşü yaparak Bilecik'te gençliğe örnek olmasının kendilerinin gururlandırdığını ifade ederek, Türk gençliğinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisinin kutlu bir yürüyüşe çıktığını belirten Şeker, "MHP kadroları kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan ilimizde büyük bir aile, beraber ve bütünlük içinde, ilimizin ve ülkemizin sorunlarına köklü ve kalıcı çözümler üreterek iktidara hazır olduğunu bütün göstermiştir. Bizler haksızlığa, hırsızlığa ve hıyanete karşı "Bizimle Yürü Türkiye" diyerek adım adım, köy köy, sokak sokak, ilçe ilçe hemşerilerimizle ve milletimizle buluşuyoruz. Halkımızın yoksulluktan, yolsuzluktan ve yasaklardan artık bıktığını ve canına tak ettiğini hep beraber görüyoruz. İnsanlığımızın şiddete bölücülüğe ve teröre karşı tek yürek olduğunu ve bizimle yürümek istediğini ve bu kararı aldığını beraber yaşıyoruz" dedi.

Çakır da 19 Mayısın Türk gençliğinin bayramı olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından sanatçı Ali Kınık, sahne aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Şensoy Bahattin Şeker Ahmet Gürses Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title