Haberler

Ufuk Yörük Pozitif Siyaset Yapıyor

Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını aksatmadan sürdüren Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, gittiği her yerde büyük sevgi gösterileri ve coşkuyla karşılanıyor.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını aksatmadan sürdüren Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, gittiği her yerde büyük sevgi gösterileri ve coşkuyla karşılanıyor. Hafta sonu da Karakuyu, Atatürk Mahallesi ve Subaşı ziyaretleri ile çalışmalarını sürdüren Yörük, gittiği her yerde yaptıklarını ve yapacaklarını anlatıyor. Birlik ve beraberlik mesajları veren tecrübeli siyasetçi, yaptığı pozitif siyasetle de büyük takdir topluyor.

UFUK YÖRÜK POZİTİF SİYASETLE TAKDİR TOPLUYOR

10 yıldır İl Genel Meclisi, Torbalı Belediye Meclisi ve İzmir Büyükşehir Belediye meclisinde görev yapan tecrübeli siyasetçi, izlediği pozitif siyasetle bugüne kadar yapılan hizmetleri ve göreve gelmesi durumunda hayata geçireceği projeleri anlatıyor. İzlediği pozitif siyasetle büyük takdir toplayan Yörük, projelerinden bazılarını topladığı bir kitapçığı da gittiği yerlerde vatandaşlara dağıtıyor.

KARAKUYU İÇİN MARKA PROJE HAZIR

Karakuyu'da paket arıtma tesisi ve altyapı çalışmalarını hatırlatarak sözlerine başlayan Yörük, " Karakuyu'muzun en büyük sorunlarından biri köprü idi. Belediyemizin girişimleri ile bu sorun ortadan kalktı. Karakuyu'da her yıl gerçekleşen ve geleneksel hale gelen Rahvan At Yarışları, ilçemizin tanıtımı için önemli bir etkinlik. Bugüne kadar Karakuyu'da aldığımız en büyük şikayet altyapı konusunda oldu. Onun için de çalışmalarımız sürüyor. Bir adet paket arıtma tesisi inşa ediliyor. Tamamlandıktan sonra kanalizasyon ve yol çalışmalarımız başlayacak. Bunların tümü birbirini takip eden çalışmalar. Karakuyu için marka bir projemiz de var. Bunu seçim kitapçığımıza da koyduk. Bu tür projelerle yerelde kalkınmayı hedefliyoruz" dedi.

ATATÜRK MAHALLESİNE BİR AYDA 5. ZİYARET

Atatürk Mahallesine son 1 ayda 5.kez geldiğini söyleyen Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Bugüne kadar yaptıklarımız oldu yapamadıklarımız oldu. Ana cadde parke döşendi, Pazar yeri uygulamamız oldu. Muhtarlık binası ve taziye evi inşa edildi. Sokaklarımızın büyük bir bölümü asfaltlandı. Son olarak bir sosyal tesis inşamız oldu. Yaptıklarımız var, yapamadıklarımız var. Önümüzdeki dönem bir de üst geçit inşa edeceğiz. Altyapı ve kanalizasyon ihalemiz tamamlandı, çalışmaları kısa süre içinde başlayacak. Ancak her şeyden öte samimi bir şekilde söylüyorum, Atatürk Mahallesi'ne daha çok gidip geleceğiz" dedi.

SUBAŞI'DA BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

Subaşı ziyaretinde belediye başkanı gibi karşılanan Ufuk Yörük, gördüğü ilgiden dolayı Subaşı halkına teşekkür etti. Burada da projelerinden bir kısmını aktaran Yörük, "En büyük projelerimizden biri hobi bahçeleri ve Torganik Köy diye adlandırdığımız marka değeri olan bir projemiz. Bu proje ile Subaşı'nı kalkındıracağız. Çalışmaları tamamlanmak üzere" şeklinde konuştu. Yörük'e ziyaretlerinde belediye başkanı İsmail Uygur, CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik ediyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karakuyu Torbalı Subaşı İzmir Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title