Haberler

TGF Başkanı Karaca'dan Afyonkarahisar Valisi Güner'e Ziyaret

Güncelleme:

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti.

Vali Güner, temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca'nın başkanlığında Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri İbrahim Erdoğan, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı İsmail Akar'ı makamında kabul etti. Federasyon çalışmaları hakkında bilgiler veren Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, "Gazeteci arkadaşlarımızın kendilerini geliştirmeleri için birçok çalışmalar ve faaliyetlerde bulunmaktayız. Ayrıca bizim tabii ki Türk Dünyasını da yakında ilgilendiren çalışmalarımız var. Şu anda Azerbeycan'da 4 ve Kıbrıs'ta 3 dernek üyemiz var. Biz Türk Dünyası baş şehri Eskişehir'de basın şurası yaptık. Bu şuraya Avrupa ve Türk Dünyasının gazetecilerini davet ettik. 150 civarında da tüm illerden gazeteciler katıldılar. Belki de dünyada ilk defa Türk Dünyası Basın Şurası organizasyonunu gerçekleştirdik. Bunu her yıl devam ettiriyoruz. Önümüzdeki yılda bu şurayı Azerbeycan'da yapmayı düşünüyoruz. Şu anda Türkiye'de cemiyetlerimize bağlı olarak 20 bin civarında üyemiz var. Her iki ayda bir, bir ilde başkanlık konseyi adı altında arkadaşlarımızın katılımıyla toplantılar düzenliyoruz. En son toplantımızı da Kıbrıs'ta yaptık. Bu toplantılarda hem mesleki konuları tartışıyoruz, hem de o ilin kültür ve turizm değerlerini konuşuyoruz. Oraya katkı sunabileceğimiz bir çalışma olursa da hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Bu anlamda da Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı bizim için çok önemlidir. Başkanımız Türkiye'nin en başarılı kişilerindendir. İnşallah önümüzdeki dönemde de başkanlar konseyinin birini de Afyonkarahisar'da yapmayı planlıyoruz" dedi.

Basının kamu görevi yürüten bir mekanizmaya sahip olduğunu belirten Vali Hakan Yusuf Güner ise, "Ziyaretiniz bizlere şeref vermiştir. Başarılı çalışmalar yürütmeniz nedeniyle ve yönetimde bir hemşehrimizin görev alması bizleri çok mutlu etmektedir. Tabii ki basın ve gazetecilik gerçekten özel bir iş gibi gözükmekle birlikte, tamamen idarelerle, kamu kurumlarıyla irtibat halinde kamu görevi yürüten bir mekanizmaya sahiptir. Adeta bizim şu mekan içerisinde ki dış yüzümüzdür. Bu yönüyle yaptığınız iş her zaman için önemli, çok hassas ve kamu ile iç içe olması sebebiyle bizlerde görev yaptığımız bütün iller de sizlerle hep temas içerisinde olduk. Tabi çok çileli, çok emek isteyen, çok özveri gerektiren ve özel hayatınıza bile yansıyan bir iş alanıdır. Bu yönüyle gazeteciler sanki toplumu göz önünde gösteriyormuş gibi görünüyor ama o haberler vesilesiyle de kendileri hep göz önünde bulunuyorlar. O nedenle kişiliklerinden, yaşantılarından ve hayatlarından çok fedakarlık yapmaktadırlar. Bu yönüyle de kendilerini çok yüksek bir sorumluluk bilinci içerisine sokuyor. Ben sizlerin nezdinde tüm gazetecileri tebrik ediyorum. Sizlerin tüm illerde ve hatta yurtdışında yaptığınız bağların ve gönül köprülerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Her zaman için de bizim Valiler olarak bütün basın camiasına, hususiyle Afyonkarahisar'daki basın camiasına ve hususiyle de sizlere kapımız ve gönlümüz sonuna kadar açıktır. Her zaman için sizlere yardımcı olmaya ve destek olmaya hazırız. Buna şehir olarak ta hazırız" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yılmaz Karaca Yusuf Güner Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title