Haberler

Dünyanın en mutlu ülkeleri sıralaması! Listede Türkiye'nin bulunduğu konum pek iç açıcı değil

Güncelleme:

2022 Dünya Mutluluk Raporu açıklanırken, Finlandiya 5'inci kez en mutlu ülke olarak zirveye yerleşti. Mutluluk raporu toplamda 146 ülkeyi kapsarken, Türkiye 112'nci sırada yer aldı.

Birleşmiş Milletler Dünya Mutluluk Raporuna göre, dünyadaki en mutlu ülkenin Finlandiya olduğu belirlendi. Mutluluk raporu toplamda 146 ülkeyi kapsarken birçok farklı değerlendirme faktörü kullanıldı.

İSRAİL DE İLK 10'DA YER ALIYOR

Dünyanın en mutlu diğer 10 ülkesinin ise; Danimarka, İzlanda, İsviçre, Hollanda, Lüksemburg, İsveç, Norveç, İsrail ve Yeni Zelanda olduğu kaydedildi.

TÜRKİYE'NİN DURUMU PEK İÇ AÇICI DEĞİL

Geçtiğimiz yılın raporuna göre bazı ülkelerin yerlerinin değiştiği görülürken, Türkiye'nin 112'nci sırada yer aldığı saptandı. Böylelikle Türkiye'nin mutluluk endeksinde düşüş yaşadığı gözlenirken, listeye göre dünyanın en mutsuz ülkesi Afganistan olarak kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Togo Cumhuriyeti Türkiye Dünya Yerel Yaşam Haberler

500

Yorumlar (3)

Sefer Aydın:

Kim karar vermiş buna merak ediyorum. Müslüman ülkeleri mutsuz göstermek kafirin bir çalışması, Maksat hristiyanlığa özendirmek, Müslüman kanaat eder Allah'ın taksimine razı olur. Tüm bu mutsuzluğun kaynağı inanç eksikliği ve özenti olabilir mi ya da dinden uzaklaşma olabilir mi acaba.

7
20
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Mutlu olmak ile memnun olmak farklı şeylerdir, bizdeki bitmek tükenmek bilmeyen isteklerimizden kaynaklı memnuniyetsizliktir...

6
19
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

külliyen yalan haber ülkede ekonomi yolunda işsizliklik yok herkesin arka cebide son model telefon,dört artı bir dairesi dairenin,önünde son model yerli ve milli togg var.ülkemizde gazeteciler dahil herkes özgürce fikrini açıklayabiliyor o yüzden mahkemeye verilip hapise atılmıyor

4
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title