Haberler

Turkav Samsun Şube Olağan Kongresi

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Samsun Şubesi 3.Olağan Kongresi'nde Muharrem Yıldırım, tekrar başkan seçildi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Samsun Şubesi 3. Olağan Kongresi'nde Muharrem Yıldırım, tekrar başkan seçildi.

İlkadım Belediyesi Gazi Sosyal Tesisleri'nde yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kongrenin divan başkanlığını Ahmet Keskin yaparken, divan üyeliklerini ise Murat Kaya ve Aydın Çaya yaptı. Tek liste halinde yapılan kongrede 120 oy ile Muharrem Yıldırım, yeniden başkan seçildi.

Kamu çalışanları adına zor bir dönemi geride bıraktıklarını belirten Muharrem Yıldırım, Samsun'da iş ve üretim gücü yüksek işletmelerin kapandığını, yerine büyük AVM'lerin ve özel sağlık merkezlerin kurulması ile gençlerin asgari ücretle güvencesiz şartlarda çalıştırılmaya mecbur bırakıldığını söyledi.

Kurulda yeniden başkanlık görevine getirilen Muharrem Yıldırım'ı kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, TURKAV Samsun Şubesi yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Demirtaş, "Eminim ki yeni yönetim Samsunumuz ve kamu çalışanlarımız adına güzel şeyler yapacaktır" dedi.

MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ın da katıldığı kongrenin sonunda yeni başkan Muharrem Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyelerine plaket takdimi yapıldı. Başkanlık görevini tazeleyen Muharrem Yıldırım plaketini İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın elinden aldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muharrem Yıldırım Necattin Demirtaş Türkiye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title