Haberler

Türk Telekom ve Kayseri OSB'den İftar Yemeği

Güncelleme:

Kayseri OSB ve Türk Telekom işbirliğiyle, OSB'de faaliyet gösteren sanayicilere Fiber Optik Altyapı Projesi'nin tamamlanması dolayısıyla iftar yemeği düzenlendi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Türk Telekom işbirliğiyle, OSB'de faaliyet gösteren sanayicilere ileri teknoloji düzeyinde haberleşme imkanı sağlayacak Fiber Optik Altyapı Projesi'nin tamamlanması dolayısıyla iftar yemeği düzenlendi.

OSB Cami avlusunda yapılan iftardan sonra bir konuşma yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya haberleşmenin önemine değinerek, "Bugün üretimde, rekabette haberleşme her şeyin başında gelmekte. Biz de 10 yıldır üzerimize düşen görevi yerine getirme gayretiyle haberleşme ve ulaşım alanında önemli atılımlar gerçekleştirdik. Kayseri OSB Yönetim Kurulunu ve Türk Telekom'u bu önemli hizmetlerinden dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Çünkü sanayicilerimizin bizler için çok ayrı bir önemi var ve onların bu önemli teknolojik imkanlardan faydalanması için yapılan yatırımlar takdirle karşılanması gereken çalışmalardır"şeklinde konuştu.

Kayseri OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü ise projenin hayırlı olmasını dileyerek,

"28 Nisan Türk Telekom haberleşme altyapı protokolü imzaladık ve bugün burada bu projenin gerçekleştirilmesi vesilesiyle tüm sanayicilerimizin ve değerli protokol üyelerimizin katılımlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldik. Projeyle sanayicilerimize daha hızlı, kesintisiz ve uygun fiyatla iletişim imkanı sağlandı. Bu teknolojik altyapının hayırlı olmasını temenni ediyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum" diye konuştu.

-OSB'ye 450 kilometre kablo döşendi-

Türk Telekom Bölge Müdürü Muhammet Katmer de proje hakkında bilgiler vererek, şunları kaydetti:

"21. yüzyılın bilgi ve iletişim çağı olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Dolayısıyla günümüzde bilgi ve iletişim teknolojilerine yapılan yatırımların ayrıca bir önemi bulunmakta. Özellikle küresel ticarette teknolojik altyapının önemi yadsınamayacak kadar büyük. Biz de sanayicilerimize küresel rekabette avantaj sağlamak ve dolayısıyla ülkemizin 2023 vizyonuna destek olmak amacıyla Kayseri OSB işbirliğiyle organize sanayi bölgemize 450 kilometre kablo döşeyerek, projemizi gerçekleştirdik. Altyapı çalışması tamamlanan projenin uygulama aşamasındayız. Şuan bu hizmetin yaklaşık 100 firmada etkin şekilde kullanımı başlandı, bu yılın sonuna kadar da bütün firmalarımıza ulaştırmış olacağız."

Programın sonunda Kayseri OSB'nin düzenlediği "Çevreye En Duyarlı Sanayici ve En Güzel Bahçe Yarışması"nda dereceye giren firmalara plaket verildi. Yarışma sonuçlarına göre İstikbal Mobilya 1., İpek Mobilya 2., Külça Çelik Kapı da 3. oldu.

İftar programı sema gösterisiyle sona erdi.

Muhabir: Mesut İnce/Mustafa Önal

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Türk Telekom Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title