Haberler

Türk Eğitim-Sen'in, 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi'nin 5.Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak...

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit, MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, Belediye İş Sendikası Başkanı Tahsin Atayan, Eğitim-İş Zonguldak Şube Başkanı Metin Kahveci, Kamu-Sen'e bağlı şube başkanları ve üyeleri katıldı.

Genel Kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kadir Bacıoğlu, Ebru Kurmalı ve Saniye Yılmaz Çevik divan başkanlığına seçildi.

Ardından Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Şahin Ören yaptığı konuşmada, "21 yıl önce vatan, bayrak, millet, iman nidalarıyla gönlümüze giren ve mensubu olmakla gururu duyduğum, Türk Eğitim-Sen bugün 230 bin üyesi ödülü kurumsal yapısı ve ilkeli duruşu ile göz kamaştırmaktadır. Zonguldak şubesi olarak, 3 yıl önce bin 110 üye ile aldığımız emaneti bin 900'lü sayılara taşımanın haklı gururunu yaşamaktayız. Bu başarıya ulaşmada bizlerden yardımlarını esirgemeyen kurucu başkan ve eski yöneticilerimize ayrıca parasını, zamanını, ailesini ihmal ederek bizleri bu bahtiyarlığa eriştiren yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve siz değerli üyelerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Dün omuz omuza mücadele edipte bugün aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ise "Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulunun hayırlı olmasını diliyorum. Yeni göreve gelecek olan arkadaşlarımızın Türk Eğitim-Sen'i daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından çalışma, faaliyet ve denetim raporları okundu. Tek liste halinde gidilen genel kurulda mevcut başkan Şahin Ören güven tazeledi. Yönetim Kurulu ise şunlardan oluştu, Şahin Ören, Şahin Hamarat, İsmail Köken, Hasan Kurt, Cengiz Boz, Murat Taş, Vahittin Tombul. Denetleme Kurulu, Zekeriya Yılmaz, Yalçın Koca, Zeynel Abidin Duman. Disiplin Kurulu ise, İsmail Karpuz, Hasan Karamanoğlu, Ertuğrul Uslu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahin Ören Hamdi Ayan Yerel Haberler

title