Haberler

Türk Büro-Sen Genel Başkanından Belediye Başkanına Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle halen raporlu olan Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle halen raporlu olan Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Genel Başkan Fahrettin Yokuş, "Sayın başkanımızı daha önce hastanede de ziyaret etmiştik. Eski sağlığına kavuşarak bizi makamında kabul etmesi bizleri çok mutlu etti. Kastamonu'nun bu güzelliklere kavuşmasında büyük emeği olan sayın başkanımıza huzurunuzda bir sefer daha teşekkür ediyorum. Ailelerimizle geldiğimiz Kastamonu'nun turizm merkezi haline gelmesi an meselesi. Ayrıca kültürüyle, tarihiyle, doğal güzellikleriyle ülkemizin en nadide kentlerinden olan Kastamonu'nun en büyük şansı sizin gibi öngörülü başkana sahip olmasıdır" dedi.

Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu da, "Teveccühünüz için teşekkür ederim. Sayın başkanım, asıl o şans bize ait. Böyle bir şehirde başkanlık yapmak, halkımıza hizmet etmek en büyük şanstır" şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Kastamonu Şube Başkanı Ercan Karabacakoğlu, Türk Yerel Hizmet-Sen Kastamonu Şube Başkanı Hikmet Çıvgın ile sendika yöneticileri Mehmet Emin Tuncay ve Ferhan Çapraz'ın da katıldığı keyifli geçen sohbetin ardından Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ilimizden ayrıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahrettin Yokuş Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title