Haberler

Turhal'da 2. Birlik ve Beraberlik Pikniği

Turhal Belediyesi "Geleneksel 2.Birlik ve Beraberlik Pikniği" Büyük Oteli piknik alanında düzenlendi.

Turhal Belediyesi "Geleneksel 2. Birlik ve Beraberlik Pikniği" Büyük Oteli piknik alanında düzenlendi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde 2'ncisi düzenlenen pikniğe yöre halkı yoğun ilgi gösterdi. Turhal Belediyesi tarafından vatandaşlara etli pilav ikram edilen piknikte, hediye çekilişleri ve ödüllü yarışmaların yanı sıra halk konseri düzenlendi. Piknikte konuşma yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, birlik ve beraberliğin üzerinde hassasiyetle durdukları bir konu olduğuna dikkat çekerek, "Bu nedenle bu pikniğimizi geleneksel hale getirdik. Katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik pikniğimiz şunu gösterdi ki Turhal bölgenin en iyi, en sağlıklı, birlikteliği ve beraberliği daha kenetlenmiş yaşanabilir bir şehirdir. Asıl hedefimizde bu birlik ve beraberliği devam ettirmektir" dedi.

Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü'nün konuşmasının ardından kürsüye gelen Tokat Valisi Şerif Yılmaz da bu tür etkinliklerin aynı apartmanda, aynı mahallede, aynı ilçede yaşayan insanların birbirini tanıması anlamında çok önemli olduğunu söyledi. Turhal Beleyesi tarafından ikincisi organize edilen pikniğin birlik ve beraberliğimizi perçinleme adına çok önemli olduğunu da ifade eden Vali Yılmaz, "Milletimiz geçmişinden aldığı güçle pek çok ülkenin son dönemde gösteremediği dayanışma örneğini göstermekle birlikte 2008'den sonra dünyanın her yerinde küresel ekonomik kriz yaşanmakta ama ülkemiz bu krizden etkilenmemiştir. Bunun en önemli sebebi başarılı bir ekonomik yönetim ile vatandaşlarımızın birlik-beraberlik ile dayanışma duygusudur" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şerif Yılmaz Ali Gözen Turhal Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title