Haberler

TSYD Genel Başkanı Arkan, TGC'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Trabzon Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Naci Arkan, "Trabzon Gazeteciler Cemiyeti çalışmalarıyla örnek bir cemiyet." dedi.

Trabzon Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkanı Naci Arkan,  "Trabzon Gazeteciler Cemiyeti çalışmalarıyla örnek bir cemiyet" dedi.

Arkan, Trabzon Gazeteciler Cemiyetini (TGC) ziyaret ederek, TGC Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Trabzon'un beğendiği bir şehir olduğunu belirten Arkan, "Trabzon'un gazetecilik konusunda faaliyetlerini biliyorum. Spor sever bir halkın temsilcileri olarak iyi işler yaptığınızın duyumları bize geliyor. Keşke bu yaptıklarınız her şehre örnek olabilse. Bazı cemiyetlerin sadece adları var. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti çalışmalarıyla örnek bir cemiyet. TGC'nin genç gazetecileri teşvik etmesi çok güzel bir olay. Emeği geçenleri kutluyorum" diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Arkan, internet medyası ile ilgili yasanın çıkması gerektiğini söyledi.

Özdemir ise TGC olarak yoğun bir tempoda çalıştıklarını vurgulayarak, "TGC olarak şu an Türkiye'de 4. büyüğüz diyebiliriz. Trabzon aynı zamanda Karadeniz Gazeteciler Federasyonunun 18 ilinin merkezidir. Şu an üye sayımız 300'e ulaştı. Üyelerimizin çoğu sarı basın kartı sahibidir" dedi.

Sarı basın kartı sahibi olmayan gazetecilerin de genel kurul kararıyla cemiyete üye olabileceğini dile getiren Özdemir, TGC'nin faaliyetleri hakkında Arkan'a bilgi verdi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Turgut Özdemir Naci Arkan Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title