Haberler

Tso Başkanı Çakır Gazetecilerin Bayramını Kutladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır’dan 21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle gazetecilerin gününü kutladı.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır'dan 21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle gazetecilerin gününü kutladı.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır yaptığı açıklamada, "Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak gördüğümüz basın, ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurumdur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Basın, Milletin Müşterek Sesidir' ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır. Bu nedenle gazetecilik mesleği toplumu doğru bilgilendirme, sorumluluk ve davranış oluşturma bakımından etkin ve etkili bir meslektir. Mesleklerini yerine getirirken insanımızın gözü ve kulağı olan idarecilere ufuklarına ufuk katma noktasına hatırlatıcı, bilgilendirici ve araştırıcı katkılar sunan medya mensuplarının özverili çalışmalarını takdir ediyorum. Bu nedenle gazetecilik mesleği toplumu doğru bilgilendirme, sorumluluk ve davranış oluşturma bakımından etkin ve etkili bir meslektir. Zor koşullar altında halkımıza bilgi alışverişi sağlayan değerli basın çalışanlarının, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı'nı tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihat Çakır Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title