Haberler

Topaca Polislerle Yılbaşı Pastası Kesti

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya ve İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik yılbaşı gecesi görev başındaki polislerle birlikte hindi yedi ve ardından da yılbaşı pastası kesti.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya ve İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik yılbaşı gecesi görev başındaki polislerle birlikte hindi yedi ve ardından da yılbaşı pastası kesti.

Yılbaşı akşamı vatandaşların huzuru için çalışan emniyet teşkilatı, Bekirpaşa Polis Merkezi'nde bir araya gelerek yeni yılı kutladı. Kutlama programına Vali Ercan Topaca, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, İl Jandarma Komutanı vekili Mustafa Ertürk, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, amirler, komiser ve polis memurları katıldı.

Programda konuşan İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, çok önemli bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Kocaeli bir huzur adası, bir liman kenti. Umarım başarılı çalışmalarımız devam eder. Suçla mücadelemiz devam edecek. 2013'e dinç bir şekilde giriyoruz. Ayrıca bu yıl Kocaelili vatandaşlarımızdan, suça karşı savaşta yanımızda yer almaya devam etmelerini istiyoruz" dedi. Vali Ercan Topaca ise yaptığı konuşmada, "Tüm dünyada ve ülkemizde her zamankinden daha çok huzura ihtiyacımız var. Herkes bu yılbaşı gecesi dışarıda eğlenirken burada arkadaşlarımız bu huzuru sağlamak için canını dişine takarak çalışıyor. Bu ülke fedakarlığı gerçekten hak eden bir ülke. Bu kent de huzuru hak ediyor" diye konuştu. Konuşmaların ardından programa katılan protokol üyeleri beraber yılbaşı hindisini yedi.

Vali Ercan Topaca, görevli polis memurları ile birlikte yılbaşı pastasını keserek, 2012'de üstün başarı gösteren polis memurları Erdem Koptagel, Efkan Özdoğan, Cengiz Aral, Hüseyin Yetim, Erdinç Yazıcı, Erdem Ceylan, Hamza Gülşen, Özgür Atak, Emre Mert ve Hakan Akkaya'ya hediyelerini takdim etti.

(UU)

01.01.2013 16: 02: 24

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Topaca Yılbaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title