Haberler

Tokat'ta Öğretmenler Yemin Etti

Tokat'ta "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısı ile düzenlenen programda adaylığı kaldırılan 45'i bayan 53 öğretmen ant içti.

Tokat'ta "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısı ile düzenlenen programda adaylığı kaldırılan 45'i bayan 53 öğretmen ant içti.

Tokat'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda devam eden programa Tokat Vali Vekili Sedat Oktar, Tokat Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ile öğretmenler katıldı. Programda Plevne İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Turan Erdoğan, Emekli Öğretmen Yusuf Yılmaz'ın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı konuşma yaptı. Öğretmenlik mesleğinin icra edenlerin büyük bir emek ve özveri ile çalıştığını ifade eden Yazıcı, bu emeklerin bu toplumun inşasında gelecekte her birisinin farklı bir yapı taşı oluşturmasını temenni etti. Konuşmaların ardından adaylığı kaldırılan 45'i bayan 53 öğretmen yemin etti. Öğretmenlerden oluşan folklor ekibinin gösterilerinin ardından program emekli öğretmen, personele hizmet şeref belgesi dağıtımı ile sona erdi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ali Özkara Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title