Haberler

Ticaret Borsası Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) üyeleri Ayvacık ve Küçükkuyu'da bulunan üyeleri ile iftar yaptı.

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) üyeleri Ayvacık ve Küçükkuyu'da bulunan üyeleri ile iftar yaptı.

Bir otelde düzenlenen yemeğe Gülpınar Belediye Başkanı Recep Şahin, Mal Müdürü Hayrettin Şahin, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İshak Gülderen, Ziraat Odası Başkanı Rahmi Uysal, İlçe Müftüsü Ahmet Gültekin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Fehmi Arıkan,, Esnaf, Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Koop. Başkanı Alaettin Yıldız, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salamon Halyo, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyesi Akif Kulaç, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Zakir Tanrıkulu, Meclis Üyeleri Mehmet Ok, Sinan Erdoğan, Cengiz Yanmaz, Sinan Yücel, Genel Sekreter Sevcan Elver, Ayvacık ve Küçükuyu'da bulunan üyeler katıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal iftar sonrasında yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ay olduğunu söyledi. Uysal, borsa olarak kuruluşlarından bu yana ekonominin kayıtlı hale gelmesini sağlamanın yanında üretimde değişmeler, yenilikler yapmak ve markalaşmak gibi konularda üyelerin önünü açmaya çalışmaktıklarını kaydetti.

Uysal, borsa üyelerine iftara katıldıklarından dolayı teşekkür etti. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Küçükkuyu Ayvacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title