Haberler

Tgf Heyeti AK Parti Genel Merkezi'ni Ziyaret Etti

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık ve TGF yönetim kurulu üyeleri, AK Parti genel merkezinde, genel başkan yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ ı ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık ve TGF yönetim kurulu üyeleri, AK Parti genel merkezinde, genel başkan yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık' ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette ilk konuşmayı vekil Çalık yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, TGF'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Çalık, "Ülke olarak 15 Temmuz süreci yaşadık ve geçirdik. Olağanüstü günlerden geçiyoruz. FETÖ terör örgütü ve bağlantıları temizleninceye kadar mücadele edeceğiz.15 Temmuz sürecinde tüm siyasi partiler, halkımız ve Türk medyası ile birlikte ve beraberce bu hain saldırılara karşı el birliği ile karşı durduk. Ülkemiz bu sıkıntıları aşarak aydınlık ve huzurlu günlere kavuşacaktır" diye konuştu.

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, "15 Temmuz süreci nedeni ile geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türkiye bu hain saldırıdan ve darbe girişimine halkıyla, siyasetçisi ile askeri, emniyeti ve diğer birimleri ile tek vücut olarak göğüs germiştir. Bununla beraber Türk medyası olarak yerel olsun yaygın olsun darbe girişimine karşı halkımızın aydınlanmasında ve bilgilendirilmesinde önemli rol oynamıştır" ifadelerine yer verdi.

Yapılan ziyaret karşılıklı sohbet ve gelecek günler üzerine fikir teatisi ile sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Karaca Öznur Çalık Zonguldak AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title