Haberler

Tagid'in Mayıs Ayı Hizmet Komite Toplantısı Gerçekleştirildi

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Hizmet Komitesinin Mayıs ayı olağan toplantısı derneğin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Hizmet Komitesinin Mayıs ayı olağan toplantısı derneğin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan üyeler hizmet komitesinin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Dernek toplantı salonunda gerçekleştirilen Mayıs ayı olağan toplantısında komitenin çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler veren TAGİD Hizmet Komitesi Başkanı Taner Erdim: "Hizmet komitesi olarak yeni projelerimizi hayata geçirmek ve fikir alış-verişinde bulunmak için bir araya geldik. Yeni üye arkadaşlarla tanışma, kaynaşma ortamı oluşturuyoruz. Bir birimizle iş hayatında kendi aramızda ticari olarak neler yapabiliriz bunun gibi konuları görüşerek bir kısım faaliyet takvimi oluşturuldu" dedi. Daha sonra projelerle ilgili bilgiler veren Erdim: "Öncelikli hedefimiz uygulanabilir ve kabul edilebilir projelerdir. Hizmet Komitesi, Sağlık Komitesi ve Kızılay ile ortaklaşa olarak dernek üyelerimiz ve Çorlu halkının katılımı ile kan bağışı yapılmasını amaçlıyoruz. Üyelerimizin kendi aralarında tanınırlığının arttırılması için faaliyet katalogu oluşturmak niyetindeyiz. Ayrıca kuruluşu tamamlanan arama - kurtarma ekibinin Tekirdağ Valiliğine bildirilmesi ve eğitim programlarına başlanılmasını kararlaştırdık. Bu kapsamda eğitimin il afet koordinasyon müdürlüğü ile yürütülmesi için çalışmalarda bulunacağız. Ayrıca önümüzdeki günlerden biri olan Anneler Günü ile ilgili olarak etkinlik düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.

(SŞ - )

09.05.2012 10: 25: 55

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title