Haberler

Tagid'den Ergene Belediye Başkanı Yüksel'e Ziyaret

TAGİD yönetim kurulu üyeleri, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ziyaret etti.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) yönetim kurulu üyeleri, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Yüksel, üzerlerindeki sorumluluğun bilincinde olan yöneticiler olarak görevlerine başladıklarını ifade etti.

Yüksel, Ergene ilçesinde yer alan her mahalle, her sokak ve caddenin yapılanmasını, halkın istediği şekilde şehirleşmenin sağlanmasını amaçladıklarını belirterek, bölgelerinde en büyük sorunun evsel atıklarının imhası olarak göründüğünü söyledi.

Çorlu Belediyesi ile ortak çalışma yaparak sorunun büyük ölçüde üstesinden geldiklerini de belirten Yüksel, "Alt yapı çalışmalarımız bölgesel olarak devam edecek. Ergene ilçesinde halkımızın sosyal alanlara olan ihtiyacını bir nebze gidermek amacı ile var olan 3 göletimizi tıpkı Çorlu'da olduğu gibi yapılandıracak ve halkımızın kullanımına sunacağız. Yeniden yapılanma zaman alacak, fakat bölgemiz geçen bu zaman içerisinde, baştan aşağı değişmiş hatta güzellik anlamında Çorlu ile yarışır hale gelecektir" dedi.

Yapılan ziyarette konuşan TAGİD Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Ayhan ise şunları kaydetti:

"Bölgenin önde gelen sivil toplum kurulusu olarak, yeni görev yerinizin hayırlı olmasını diler, bölgemiz için planlamalarını yapmış olduğunuz tüm projeleriniz en kısa vade de hayata geçmesini temenni ederiz. Bölgenin büyüklüğü ve yapılacak işler göz önüne alındığı zaman akla gelen ilk şey bir an önce projeleri hayata geçirmek oluyor. Umuyoruz ki bölgemiz için yapacak olduğunuz her çalışma hem halkımız he sanayimiz için sağlıklı ve verimli olur."

Ziyarette, TAGİD yönetim kurulu üyeleri Tevfik Ayhan, Selahattin Er, İzzet Tunç, Murat Kervancı, Özlem Büyükeren, ve Genel Sekreter Nihat Biçer hazır bulundu. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Turgay Yüksel Rasim Yüksel Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title