Haberler

Söke Üzümler ve Vestel'den Türkiye'de Bir İlk: Consept Mağaza

Söke’de 1947 yılından bu yana beyaz eşya sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Üzümler, Vestel işbirliği ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

Söke'de 1947 yılından bu yana beyaz eşya sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Üzümler, Vestel işbirliği ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Üzümler Vestel tasarım consept mağazası yapılan törenle açıldı.

İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Üzümler Vestel tasarım consept mağazası açılış törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Levent Tuna, siyasi partilerin belediye başkan adayları Süleyman Toyran (CHP), Metin Yavuz (Ak Parti), siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Demirezer açılış öteninde yaptığı konuşmasında Kasım Üzüm ve Levent Üzüm'e başta olmak üzere yeni iş yerinin Söke'ye hayırlı olmasını diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Demirezer Türkiye Vestel Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title