Haberler

Söke'de Vergi Haftası Kutlamaları

Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Söke Vergi Dairesi, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile Ticaret Borsası Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Söke Vergi Dairesi, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile Ticaret Borsası Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Söke Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir, Md. Yardımcısı Namık Karabay, Vergi Dairesi Gelir Uzmanı Argun Töken, Vegi Dairesi çalışanları Hatice Baytok, Süleyman Sarı ve SMMO Söke Temsilcisi Tahir Yabancı, Mali Müşavirler Gülperi Elmascan ve Hacer Sarı çelenk sunum töreni sonrasında Kaymakam Mehmet Demirezer'i makamında ziyaret ettiler.

Söke Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir ; mükelleflerin gönüllü vergi ödeme alışkanlıklarının artırılması için Vergi Haftası kutlamalarını 25 yıldır kutlanmakta olduğunu, bu yıl vergi haftasının 2 Mart Pazar günü sona ereceğini söyledi. Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir, Aydın il genelindeki vergi rekortmenliği sıralamasında Sökeli mükelleflerin bu yılda ilk sıralarda yer almalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

KAYMAKAM DEMİREZER; "VERGİ BİLİNCİ YAYGINLAŞIYOR"

Vergi Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette Kaymakam Mehmet Demirezer; "Vergi bilinci her geçen dönem daha da yaygınlaşıyor. Hem yatırım yapıp risk alan hem de vergisini düzenli ödeyerek ön sıralarda yer alan kişi ve kurumlarımızın onure edilmesinin yerinde ve doğru bir karar olarak değerlendiriyorum" dedi.

SÖKE BELEDİYESİ DE ZİYARET EDİLDİ

Vergi Haftası Kutlamaları kapsamında Süleyman Demir başkanlığındaki heyet daha sonra Söke Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi. Vergi Dairesi heyeti, Belediye Başkan Vekili Şeref Palabıyık'a makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Şeref Palabıyık ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek; "Vergi bir vatandaşlık görevi. Bu bilincin yaygınlaşması için kutlanmakta olan vergi haftasının tüm ilgili camiaya hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Demirezer Süleyman Demir Süleyman Sarı Hacer Sarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title