Haberler

Şirin'den Vatandaşlara Uyarı

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, vatandaşların iyi duygularını istismar ederek yardım toplayan kişilere karşı uyardı.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Ramazan ayı dolayısıyla engellileri kullanarak özellikle il dışından gelen engelli dernekleri adına halkımızın iyi duygularını istismar ederek yardım toplayan kişilere inanılmaması gerektiğini belirtti. Şirin, yaptığı açıklamada "Ramazan-ı Şerif'in tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu ay içerisinde malum insanların daha fazla yardım ve iyilik yapmak istedikleri için bu durumu fırsata çevirmek isteyen kişilerde ortaya çıkıyor. Özellikle başka İllerden gelerek mübarek aylarda bazı kişiler kendilerini bizim derneğin temsilcisi gibi tanıtıp vatandaşlardan para istiyorlar. Vatandaşlarımızdan isteğim bu tür insanlara fırsat vermemeleri. Çünkü biz dilenci değiliz. Buna ek olarak Bizim makbuzlu veya makbuzsuz derneğimiz adına sokaklarda veya kapılarda yardım toplama gibi bir çalışmamız yoktur ve de hiç olmamıştır. Yönetim Kurulu olarak devamlı gündeme getirdiğimiz halkımızın yardımlarını İlimiz dışından gelip bazı Engelli dernekleri için yardım toplanmasına kesinlikle karşı olduğumuzu belirtiyoruz. Halkımız bilmediği tanımadığı hiç bir derneklere kesinlikle yardım etmemeleri gerektiğine inanıyoruz. Herkes yaşadığı şehir, ilçe ve beldelerde kurulu olan özellikle Engellilere hizmet eden derneklere yardım etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu düşünce ve duygularla tüm halkımızın mübarek Ramazan aylarını cani gönülden kutluyor ve halkımızı Ramazan dolayısıyla yapacağı her türlü hayır ve hasenat için derneğimize bekliyoruz" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Şirin Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title