Haberler

Simavlı Başkanlar Jkbb İçin Erzurum'a Gitti

10 bin dolayında konut ve iş yerini jeotermalle ısıtmada ilçeler bazında Türkiye rekorunu elinde bulunduran Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçeye bağlı Çitgöl Belde Belediye Başkanı Recep Yalçın ile birlikte Jeotermal Kaynaklı...

10 bin dolayında konut ve iş yerini jeotermalle ısıtmada ilçeler bazında Türkiye rekorunu elinde bulunduran Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçeye bağlı Çitgöl Belde Belediye Başkanı Recep Yalçın ile birlikte Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB)'nin 3 – 6 Ekim 2013 tarihleri arasında Aziziye Belediyesi'nin ev sahipliğinde Erzurum-Palandöken Renaissance Polat Otel'de yapılacak toplantısına katılmak üzere bu gün saat 12.00'de ilçeden ayrıldı.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Afyonkarahisar, Sivas, Niğde, Amasya, Erzincan ve Kütahya gibi illerin belediye başkanlarının yanı sıra birliğe üye 89 belediye başkanınında katılacağı 4 günlük toplantıda son günlerde önemi giderek artan jeotermal enerjinin verimli bir şekilde kullanımı ile bu hususta yaşanan sıkıntıların ele alınacağını bildirdi.

Bu tür toplantılarda yenilebilir enerji kaynaklarının başında gelen jeotermal konusunda yaşanan sıkıntılara kendi aralarında çözümler aradıklarını dile getiren Başkan Karahan, "Umarım bundan önceki toplantılar gibi Erzurum toplantımızda bizim açımızdan çok olumlu geçer" şeklinde konuştu.

4 günlük süreçte Simav Belediye Başkanlığı görevini Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Eren'in vekaleten yürüteceği öğrenildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title