Haberler

Shçek Genel Müdürü İsmail Barış Akhisar'da

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (Shçek) Genel Müdürü İsmail Barış, Eylül Ayında Açılması Planlanan Akhisar Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Huzurevi Ek Bina İnşaatında İncelemelerde Bulundu.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Genel Müdürü İsmail Barış, Eylül ayında açılması planlanan Akhisar Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Huzurevi ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

Akhisar Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Huzurevi ek bina inşaatında yaptığı incelemede, yetkililerden bilgi alan SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış, daha sonra Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı makamında ziyaret etti. Barış, "Akhisar'da hem sosyal hizmetler açısından, hem de şehircilik açısından çok güzel hizmetler yapılmış. Yeni bir rehabilitasyon merkezi hayata geçirilmiş vaziyette. Herkes de katkı sağlamış. Huzurevinin ek inşaatı da birkaç ay içersinde inşallah bitirilecek ve hayata geçirilmiş olacaktır. Böylece kapasite iki katına çıkmış olacak. Bundan dolayı bütün Akhisarlılara ve Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya çok teşekkür ediyorum." dedi. Belediye Başkanı Salih Hızlı, SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış'a zeytinyağı şişesini sembolize eden bir şilt verdikten sonra Akhisar'ın meşhur köftesinden ikram etti.

(BG-MY-ÖA) 28.06.2008 14:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title