Haberler

Senai Demirci Öğrencilere Okumanın Önemini Anlattı

Güncelleme:

Hilvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Yazar Senai Demirci, öğrencilerle yaptığı söyleşide öğrencilere okumanın önemini anlattı.

"Kumbaralar Açılıyor Çocuklar Kitaplarla Buluşuyor" sosyal etkinlik projesi kapsamında Hilvan'a gelen Yazar Senai Demirci, Hilvan İlçe Kaymakamı Uğur Sezer tarafından karşılandı. Hilvan Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; ziyaretin ardından Kaymakam Sezer ve Senai Demirci açılan kitap fuarını gezerek fuarda bulunan öğrenciler ile sohbet etti. İlk defa kitap fuarı gezerek ünlü bir yazarla karşılaşan çocuklar; duydukları mutluluğu ve memnuniyetlerini ileterek sevinçlerini paylaştılar.

Hilvan Kız Meslek Lisesi Konferans Salonunda okuma sevdalılarına söyleşi yapan Yazar Demirci, ''Bugün değerli kaymakamımızın çabasıyla özel bir okuma programı, çocuklarımızın merkezinde olduğu okuma ve kitap programı çerçevesinde buradayız. Böyle güzel bir programı organize eden, bizleri ağırlayan Hilvan Kaymakamı Sayın Uğur Sezer Bey'e ve tüm çalışanlara teşekkür ederim. Bizleri beklenenden daha güzel bir şekilde karşıladılar'' diyerek başladığı sözlerinin ardından dinleyenlerde yeni ufuklar açan ve yeniden düşünmeyi sağlayan verimli bir söyleşi ile dinleyenleri etkiledi.

Söyleşi etkinliğine Hilvan Kaymakamız Uğur Sezer, eşi Fatime Yavuz Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Yüksek, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Hilvanlılarla söyleşi yapan Yazar Demirci' ye Kaymakam Sezer tarafından teşekkür plaketi verildi. Söyleşi programının ardından okuyucularına kitaplarını imzalayarak onlarla sohbet eden Senai Demirci verimli geçen programdan sonra Hilvan'dan ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Senai Demirci Uğur Sezer Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title