Haberler

Selçuklu Belediyespor'da Genel Kurul Heyecanı

Selçuklu Belediyespor Kulübünde Olağanüstü Genel Kurul heyecanı yaşandı.

Selçuklu Belediyespor Kulübünde Olağanüstü Genel Kurul heyecanı yaşandı.

Selçuklu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, delegelerin büyük çoğunluğu hazır bulundu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın da katıldığı toplantıda divan kurulunun teşekkülünün ardından tek liste ile gidilen seçimde, başkanlığa Ali Ziya Yalçınkaya getirildi.

Altay, yaptığı konuşmada, görevi sona eren yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünü kurumsal bir yapıya kavuşturmak ve sporcu sayısını artırmak için 5 yıl önce yola çıktıklarını belirten Altay, gelinen noktada kulübün birçok konuda büyük gelişme sağladığını ifade etti.

Yapılan çalışmaların, mevcut yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyelerinin katkıları sonucu ortaya çıktığını dile getiren Altay, "Bu zamana kadar mesailerini ayırarak değerli katkılar sağlayan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerimizin gayretleri ve özverili çalışmalarıyla, bu çıtayı daha da yükseğe taşıyacağına inanıyor ve kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Eski Başkan Selçuk Aksoy ise yönetim olarak görev aldıkları süre içinde birçok başarıya imza attıklarını ve kulübü en iyi şekilde yönetmeye çalıştıklarını vurguladı.

Altay'ın, kulübün büyümesinde ve Türkiye'nin sayılı kulüpleri arasında yer alması konusunda en büyük desteği verdiğini anlatan Aksoy, "Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyor ve yeni yönetime görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Yalçınkaya'nın başkanlığında göreve gelen yeni yönetim kurulu listesinde; Mehmet Gümrah, Ali Kül, Sabri Çelik, Taner Çolak, Mehmet Ali Kolay ve Ahmet Bilgiç görev aldı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Uğur İbrahim Altay Selçuk Aksoy Selçuklu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title