Haberler

Sedat Yalçın Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, kurban bayramını kutladı.

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, eşi Aliye Yalçın ile birlikte Başbakanlık Huzurevi'nin konuklarını ziyaret etti, çiçek verdi. Huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan Yalçın, büyüklerine değer vermeyen bir toplumun, onların sevgisi ve tecrübesinden mahrum kalmakla kendi kendini cezalandıracağını ifade etti. Yaşlıların sadece bayramlarda değil, her gün ziyaret edilerek gönüllerinin alınması gerektiğini, bunun onlar için büyük bir moral ve güven kaynağı olacağını söyleyen Yalçın, tüm gençlere, bu bayramı huzurevi ve çocuk yurtları gibi yerleri ziyaret etmeleri çağrısında bulundu. Yalçın, kurban bayramı nedeniyle bir de mesaj yayınladı. Yalçın, "Birbirimize duyduğumuz sevgi bizi kaynaştıran en önemli değer. Küçükle büyük, zenginle fakir sevgi sayesinde kaynaşabilir. Mevlana'nın dediği gibi hepimiz, 'Şefkat ve merhamette güneş gibi, cömertlikte ise akarsu gibi' olmalıyız. Bayramlar tam da bu duyguların hissedileceği günler. Tamamen insani değerlerin öne çıktığı, insanı yücelten özel anlar bayramlar" dedi.

AK Parti'nin de tüm politikalarını merkezine insanı koyarak yaşama geçirdiğine vurgu yapan Sedat Yalçın, "Binlerce yıldır coğrafya üzerinde barış, dostluk ve kardeşlik içinde birlikte yaşıyoruz. Ortak bir kaderi paylaşıyor, sevinçlerimizi, kederlerimizi, gururumuzu birbirimize ortak ediyoruz. İnsan merkezli hareket ederek, halka hizmeti Hak'ka hizmet biliyoruz" ifadesini kullandı.

Mesajında, AK Parti'nin 11 yıl önce Türkiye'de yaşayan herkesi hak ettiği değer ve konuma ulaştırmak için yola çıktığını işaret eden AK Parti Bursa İl Başkanı, şöyle devam etti:

"Bu süre içerisinde çok önemli mesafeler aldık. Türkiye'nin bozulan, sarsılan toplumsal ve ekonomik dengeleri, 11 yıllık AK Parti iktidarları döneminde tamir edildi. Bu bakımdan ülkemiz geleceğe daha güvenle bakıyor. Ülkemiz hasta yatağından kalktı, nekahet dönemini geride bıraktı, artık ayakta… Adalet, kalkınma ve demokrasi için hareket halindeyiz artık. Yakaladığımız başarılar tesadüf değil, kararlılığın, istikrarın ürünü. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak artık gurur vesilesi. Artık hızla gelişen, alnı açık, başı dik, onurlu ve dış politikada aktif bir ülkede yaşıyoruz. İçyapımızda da çok ciddi atılımlar, gelişimler içerisindeyiz. Ekonomik, sosyal ve demokratik dengelerimiz yerine oturuyor artık. Hür iradeli, bilgili, donanımlı, kararlı ve cesur gençlerin ülkesi oluyor Türkiye. Geleceğimiz daha güvenli ve aydınlık olacak, kuşku yok. Bu güven içerisinde, bize düşen, birbirimize sımsıkı sarılıp bin yıldır bir arada yaşadığımız toprakta aynı hedefe doğru kol kola yürümek, barışın, refahın ve kalkınmanın tadını çıkarıp, bunun kalıcı olmasını sağlamak için kafa yormaktır."

"BURSA İÇİN YENİ KENT YÖNETİM MODELİ"

Kurban bayramı sebebiyle bu gelişmelerin sevincini paylaştığını söyleyen Yalçın, yerel düzeyde de büyük sevinçler yaşanacak bir sürece doğru gidildiğini, hükümetin Bursa için öngördüğü yatırım hamlelerinin de bir bir sonuçlandığını duyurdu. Bursa'yı 2023 vizyonuna taşıyacak her yatırımın takipçisi olduklarını ve yeni bir kent yönetim modeli de önerdiklerini hatırlatan AK Parti Bursa İl başkanı Yalçın, "Aziz milletimize ve Bursalı hemşerilerimize daha nice hayırlı hizmetler yapmayı ümit ediyoruz. Bu duygularla, AK Parti Bursa İl Başkanlığı ve bağlı tüm teşkilatları olarak, milletimizin ve Bursalı hemşehrilerimizin bayramını en kalbi duygularımızla kutluyor, daha bereketli, daha mutlu ve daha huzurlu bir bayram diliyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Yalçın Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title