Haberler

Sardes Gravürleri Sergisi Açıldı

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sardes antik kentinde ilk kez sergilenen "Sardes Gravürleri" bu defa Salihli Ticaret Meslek Lisesi'nde öğrencilere ve halka açıldı.15 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde AK Parti Genel Başkan...

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sardes antik kentinde ilk kez sergilenen "Sardes Gravürleri" bu defa Salihli Ticaret Meslek Lisesi'nde öğrencilere ve halka açıldı.

15 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Valisi Halil ibrahim Daşöz ve çok sayıda davetlinin katılımı ile Sart beldesinde halkın ziyaretine açılan "Sardes Gravürleri Sergisi", Salihlili öğrencilerinin ve halkın yararlanması amacıyla bu defa Salihli Ticaret Meslek Lisesi'nde açıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Afşar "Bu sergiyi Salihli Turizm Derneği Başkanı Mustafa Uçar hocamız ile Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde yine burada açmayı planladık. Ama Valimizin Turizm Haftasını bu yıl Sardes'te gerçekleştirmek istemesi sonucu ertelendi. Geç de olsa serginin okulumuz salonlarında açılmasından memnunuz" dedi.

Serginin hazırlayıcısı olan Salihli Turizm Derneği Başkanı, araştırmacı yazar Mustafa Uçar ise" Benzer etkinlikler ile halkımıza, özellikle genç

nesile Salihli ve civarındaki tarihi turistik değerlerimizi tanıtmak istiyoruz. İstiyoruz ki yeni yeni turizme açılan Salihli ve çevresinin tanıtımında gençler aktif görev alsınlar, her biri Salihli'nin turizm elçileri olsunlar. Bu amaçla önümüzdeki yıl daha etkin tanıtım faaliyetlerine girişecek ve özellikle okullarda konu ile ilgili konferanslar vereceğiz. Umarım bu çalışmaların karşılığında Salihli, Turizm gelirlerinden hak ettiği payı elde eder" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Dilek ise "Salihli'ye yeni atandım. Şu anda burada ilk açılışımızı gerçekleştiriyorum. Yeni atandığım için henüz çevreyi gezip tanıma fırsatım olmadı. Ancak, bugün burada, Lidyalıların başkenti konumunda bulunan Sardes'in gravür sergisini açarken, değerli hocamız Mustafa Uçar'dan da Lidyalılar ve Sardes konusunda bilgi edineceğim. Benim adıma çok iyi bir başlangıç olacak, umarım Salihli'de daha güzel ve başarılı açılışları da birlikte gerçekleştiririz. Hayırlı ve uğurlu olsun." diye konuştu.

Konuşmaların ardından

serginin açılışını, Salihli'de yeni göreve başlayan Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ile sergideki eserleri derleyen araştırmacı yazar Mustafa Uçar yaptı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turizm Haftası Mustafa Uçar Ak Parti Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title