Haberler

Şampiyon Sporcular Ödüllendirildi

Erzurum'un Pasinler'de Kickboks dalında Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Erzurum'un Pasinler'de Kickboks dalında Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Pasinler Kickboks takımı geçtiğimiz 21-23 Aralık tarihlerinde Aksaray'da yapılan Minik Yıldız Türkiye Şampiyonasında ikinci olan Gülşah Çiftçioğlu ve Çağlar Karasu'nun yanı sıra üçüncü olan Vedat Ağyürek ve Hakan Koç'a başarılarından dolayı Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler makamında sporcuları kabul ederek onlara hediyeler verdi.

Kaymakam Cihangir Güler, !Kickboks Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında ilçemizin ismini başarıya taşıyan bu öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İlçede sporcularımıza vermiş olduğumuz desteğin ardından sporcu gençlerimizin başarılı bir şekilde dönmesi bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir" dedi. Başarıyı her zaman ödüllendirmeye çalıştıklarını belirten Güler, ilçemizde bir dalda değil sporun her dalında başarılı bir ilçe olmak için sporculara desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Sporcuların Kaymakam Cihangir Güler'i ziyareti sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Aktaş ve Pasinler Kickboks Takımı Antrenörü Tamer Çam ise hazır bulundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı ise vermiş olduğu destekten dolayı Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler'e teşekkür etti. Daha sonra İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, sporcular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihangir Güler Pasinler Erzurum Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title